Søndag d. 29. maj kl. 13.30 – Yoga

Kom lad os fejre livet, foråret, dig og boost din indre forårsgnist. I denne ”Joyshop” vil vi arbejde med opløftende yogasæt og meditationer til at skabe (endnu mere) forbindelse i dig med overflod af overskud og kærlighed, så du kan funkle og boble af liv. Nyd din guddommelighed og din evne til at skinne din sjæls lys.

Både yogajomfruer m/k og erfarne yogier er velkomne.

Praktisk:

Tag tøj på du føler dig godt tilpas i og kan bevæge dig i. Medbring gerne egen yogamåtte, tæppe og evt. en pude. Sig til hvis du har brug for at låne en yogamåtte.

Sted: Huset på Næsset, Udbyvej 52, 4300 Holbæk

Pris: 250kr inkl. yogi te og sund snack.

Tilmelding til kontakt@alterstoette.dk eller telefon 4141 2180. Betaling via Mobile Pay eller kontant på dagen. Har du brug for en anden løsning så kontakt mig.

Kristina Seia Sangvita (Ajeetdev Kaur) er certificeret KRI 1 kundalini yoga instruktør fra I-SKY, og er i videre uddannelse. Hun er eksamineret i Qoya – Feminin Yoga Dans 2013, og har baggrund indenfor kroppsykoterapi og visionary coaching. Kristina – Ajeetdev har været lammet i sine ben efter et uheld (i ’98) og blandt andet brugt Kundalini yoga til at skabe følelse og bevægelse i sine ben. Underviser fast i yoga.

Jeg ser frem til at assistere dig med at funkle og boble endnu mere af energi og liv.

Namaste,

Kristina – Ajeetdev