Lørdag d. 21. maj – Forestilling med Lasses Musikteater

Kl. 14.00 – Entré 50 kr. – Køb billet

Lasses Musik Teater præsenterer:
Historien om Skjalden, Heavy Kaj og alle de andre

– en forestilling om musikkens udvikling fortalt af sjove personer med gøgl og sjove instrumenter

Mød den trætte, syngende munkedreng, den flamencoskrålende tyrefægter, den indiske sitarspiller, den pruttende lutenist Sysmund, Heavy-Kaj og andre musikere fra flere tidsaldre og lande.
I dette underholdende og humoristiske enmandsshow vil du opleve en rejse i tid gennem musikken. Fra munkesang over folkemusik til heavyrock og hip-hop. Alt sammen fremført af forskellige, sjove personligheder som alle fortæller små anekdoter om deres tid og musik. Du vil se og høre mange forskellige strengeinstrumenter, fx sitar, mandola, flamenco guitar og heavy guitar.

Lasse Jonsson som spiller alle showets roller og instrumenter er uddannet klassisk guitarist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Udover at have undervist børn og unge i div instrumenter og sammenspil gennem de sidste 10 år har Lasse udgivet flere albums med forskellige grupper.

Målgruppe: 6-12 årige børn og deres voksne (og andre musik- og instrumentinteresserede sjæle)deb064c