Maj 2016 – Maleren Niels Peter Jørgensen udstiller i Huset

For tiden udstiller maleren Niels Peter Jørgensen sine billeder i Huset på Næsset.

Niels Peter Jørgensens interesse for billedkunst har han fået via et langt liv som litograf og han har sideløbende udviklet sin helt egen alsidige, modernistiske, farverige stil ud i ekspressionismen.

Mangeartede, forskellige motiver og ideer stråler ud af hans fantasifulde værker, der hænger på væggene overalt i Huset på Næsset.

Niels fortæller selv at han henter sin inspiration i naturens farver, i lysets brydninger og i sindets forunderlige underbevidsthed.

Niels Peter Jørgensen er medlem af kunstnergruppen “BASK” og har tidligere udstillet i NOVOs gruppehus, Kunstforeningen Parken i København, i Grafisk Forbundshus, på Jyllandsposten, i Politiets Kunstforening samt i utallige gallerier og på Charlottenborg flere gange.

Niels Peter Jørgensens billeder hænger desuden på Næstved Sygehus, hos F. L. Smith, i Hvalsø Rådhus, i Funktionærernes Forbund, hos Copydan og i Vestkirken i Ballerup.

Man kan få udstillingen at se når Huset har åbent for arrangementer samt ved personlig henvendelse til maleren på tlf. nr. 59 46 13 71. Han viser gerne rundt og fortæller om sine værker og byder sikkert også på en øl eller en kop the eller kaffe, så kom, kik og køb til rimelige priser.

billede4 billede3 billede2 billede1 Udstilling.I.Huset.2