Fredag d. 8. september – Koncert med Stig Møller Band

Kl. 21:00 – Koncert med Stig Møller, Peter Ingemann og Jan Lysdahl – Entré 140 kr – Køb billet.

I slutningen af 60’erne var Stig med til at danne STEPPEULVENE, og senere igennem 1970’erne var Stig med i grupper som: Kajs Camping – Skousen/Ingemann – Starfuckers – Skjald m.fl., og det er også blevet til egne LP-udgivelser og eget orkester, nemlig: Stig Møller Band.

I løbet af 1970-80 satte Ingemann sit præg på grupper som: Skousen/Ingemann – No Name – Røde Mor – Drops og Bellami. AKTUELLE BANDS: DREAM CITY * COPENHAGEN JAZZ * STIG MØLLER BAND

Jan Lysdahl Er en typisk repræsentant for den nye generation af dygtige nye musikere, og her er der tale om en af Danmarks bedste pt. Lysdahl debuterede i Kim Larsens Belami på LPerne: Midt om Natten, Kim i Cirkus og Forklædt som Voksen, ligesom Jan Lysdahl var med på trommer på Cirkus Himmelblå Turnéen i 1985 Siden har Jan spillet med One Two I dag er han mest producer, men tar´ så med ud og spiller med Møller og Ingemann i ny og næ.

Når Stig Møller og Peter Ingemann, spiller til “Party”, så er de typiske repræsentanter fra 1. årgang af Dansk Rock, og Jan Lysdahl sørger for at vi ikke glemmer vores ungdom.

Dørene åbnes kl. 19.