1. juli – 21 sept 2017 – Kunstudstilling i Huset på Næsset

Fernisering den 20. august kl. 14 – 16.

Kærlighed til Livet!

Nanny Eyber formidler af kærligheden igennem billedkunsten.

Det opleves som en dyb forbundenhed, at være en del af denne proces, at fange en impuls og reagere med at udtrykke den i et billede. Siden 2000 har det intuitive maleri udfoldet sig som billeder af Maria, Engle, Guider og symboler på kærlighed til jorden.

Naturen er min store inspirationskilde!

Lizie Andersen er meget optaget af de usynlige væsner så som engle, alfer og devaer, hvilket kommer til udtryk i hendes billeder, som er malet intuitivt. Det er mit inderlige ønske at formidle lys, glæde og kærlighed til de mennesker der ser mine billeder.

Tove Carlsen vil ved Ferniseringen den 20. August give en Lyd- og Klangmeditation som er Wellness for både krop og sind. Med bløde velklingende toner og vibrationer fra Tibetanske klangskåle bringes du i en total afslappet tilstand, der giver ro og balance.