Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

*Udsat* Foredrag med Murer-Kjeld

lør 28. november kl. 15:00 17:00

Pga. nedlukningen af Nordjylland, må vi desværre udsætte foredraget med Murer-Kjeld.Lige så snart det er muligt, finder vi en ny dato til arrrangementet.Jer der har købt billetter, er velkomne til at afvente en ny dato. Hvis det viser sig at I ikke kan deltage, vil vi naturligvis refundere dem.Hvis I hellere vil have dem refunderet nu, kan I skrive en besked til os her på facebook, eller sende en mail til pr@husetpaanaesset.dk.

*****************

Kom og hør Kjelds fascinerende foredrag om kunsten at flytte et fyrtårn.

Hele verden kiggede med, da det lykkedes Kjeld Pedersen og hans hold, at flytte Rubjerg Knude Fyr 70 meter ind i landet, og dermed, i sidste øjeblik, at redde det fra at styrte i havet.

Hvad får en lille murermester fra Lønstrup, tll at give sig i kast med sådan en kæmpeopgave, og hvordan får man i det hele taget idéen i første omgang? Få svar på det, og mange andre spørgsmål, denne eftermiddag.

Vi er sikre på at der vil blive budt på mange sjove anekdoter og interessante betragtninger.Efter foredraget vil der være spørgerunde.

Pga. sundhedsmyndighedernes anbefalinger, vil der kun blive udbudt 45 billetter til dette arrangement. Vi skal bære masker når vi bevæger os rundt i Huset, men må gerne tage dem af når vi sidder ned.