Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

En helt almindelig dansker – release koncert

lør 30. oktober 2021 kl. 22:00 søn 31. oktober 2021 kl. 1:00

Aftenen byder på en releasekoncert med den lokale musiker og sangskriver Lasse Jonsson og 9 musikalske legekammerater.

Omfangsrigt beskrevet af Knausgaard, grundigt behandlet på briksen hos Brinkmann, markant understreget af Møllehave og smukt besunget af Benny Andersen; hverdagen og det almindelige liv.

I en tid hvor det grå og kedelige retoucheres kraftigt, de flygtige og hurtige succeser jages mens frygt for pandemier og trummerummer vokser, bør der opstå en modvægt. Måske ligefrem en modbevægelse. “Man skal lære at elske det grå og kedelige, det er det vi lever af” skriver Johannes Møllehave i en af sine bøger. Og lige præcis dét er ambitionen med albummet med titlen “En helt almindelig dansker”.

Denne aften i Huset på Næsset får du en helt unik koncertoplevelse med hele 10 musikere på scenen som sammen vil fremføre sangene fra albummet som samme dag udkommer på LP og div streaming tjenester.

Orkestret tæller udover Lasse Jonsson de øvrige medlemmer af De Hårde Døre (Torben Heegaard (blæs), Morten schibsbye (trommer), Steffen Kruchov (bas)) tilsat Sarah Kelly (kor mv), Kasper Marseen (percussion), Kurt Johansen (trommer), Therese Adórjan Ankjær (Cello), Jesper ankjær (tangenter) og Lars Trier (guitar).

LP’en kan købes ved koncerten.

Entré: 100 kr. Dørene åbner kl. 18.00

100kr.