Kommmende arrangementer i Huset

29. og 30. sept. – Æblefestival i Huset på Næsset

Fredag kl. 20.00: Vesper og Viser (efter gudstjenesten i kirken kl. 19).

Lørdag kl. 18.00: Middag. Jens fra La Finca er kokken.

Forret: Tatar på færøsk laks. Hovedret: Sprødstegt bryst af frilandskylling. Dessert: Bondepige med slør. Alle tre retter har elementer af æbler.

Lørdag kl. 19.30: Auktion til fordel for Julehjælpen. 

Hvis du vil donere ting til auktionen, kan de afleveres i konfirmandstuen ved Udby Kirke. Eller du selv kan medbringe dem i Huset. 

Billedkunstner Grethe Nordal udstiller i Huset på Næsset.

6. okt. kl. 20.00 –  Koncert med Red Warszawa

Red Warszawa er ikke som bands er flest. Deres musikstil kan bedst beskrives som en blanding af punk og heavy tilsat vanvittige tekster på dansk, let krydret med indslag fra den tyske schlager-tradition.

Dette kombineret med et grotesk sceneshow fyldt med sjove indslag, udklædninger, og et meget engageret publikum, sikrer en stærkt underholdende totaloplevelse.

Bandet har forlængst etableret  deres renommé som et af Danmarks mest underholdende live-bands, på populære festivaler som Roskilde Festival, Copenhell, Spirefestival, Skanderborg Festival, samt talrige spillesteder rundt omkring i landet.

28. okt. kl. 11 – Små døde dyr –  en Teater Fair Play-forestilling for børn. 

En dag finder Ester og hendes lillebror en død humlebi. De beslutter sig for at begrave den og lave begravelsesfirmaet VBB: Verdens Bedste Begravelser – for dyr.

Til en rigtig begravelse skal man bruge:

En spade, pinde til kors, smukke gravsten, hammer og søm, små og store æsker, pensel og maling, blomster, blomsterfrø og digte!

Og selvfølgelig nogle døde dyr. De finder bl.a.:

En hane, ni mus, tre sild og en solsort, der hedder Lille Far.

Deres legende univers fører til både jordnære og humoristiske refleksioner over livet og døden.