Arrangementer i januar og februar udsættes

De seneste Corona-restriktioner og epidemiens udvikling i vores samfund medfører, at vi fra Huset desværre ikke længere tror på, at vi får mulighed for at afholde arrangementer i januar, og formodentlig heller ikke i februar.

Det er rigtig ærgerligt, for vi havde glædet os til atter at åbne Huset her i det nye år, og fejre fællesskabet sammen med jer.Det betyder, at vi desværre må udskyde alle arrangementer i januar og februar til senere. Det er svært at vide præcis hvornår vi får lov til at åbne igen. Vi håber meget på marts måned, men vi ved fra tidligere at kulturområdet ikke står først i rækken, når samfundet genåbnes.V

i vil i den kommende tid finde nye datoer for udsatte arrangementer. Det gælder foredraget med Murer-Kjeld. koncerten med A Tall Bag of Bones. dobbeltkoncerten med Red Warszawa og koncerten med Cross, Schack og Ostermann.

De nye datoer vil blive meldt ud så snart som muligt. Hvis du har købt billetter til et af vores arrangementer, vil billetterne være gyldige til de nye datoer, men vi er naturligvis også klar til at refundere dem.

Skulle det blive nødvendigt at aflyse enkelte arrangementer, vil alle billetter til dem blive refunderet automatisk.Det håber vi naturligvis ikke bliver nødvendigt, og vi lover at vi vil gøre alt hvad vi kan for, at arrangementerne bliver afholdt så snart som muligt.