Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spire@Huset – Dobbeltkoncert med Morgan Helltown & the Lost Cause + The Romantic Fool

lør 12. november 2022 kl. 20:00 søn 13. november 2022 kl. 0:30

Morgan Helltown & The Lost Cause

Morgan Helltown & The Lost Cause, er et nyt folk/country-band bestående af Morten Krogh (sang, akustisk guitar, mundharpe, stompbox og tamburin) og Rasmus Christian Larsen (sang, elektrisk guitar og fløjten).

Tomandsbandet dyrker et enkelt lydbillede i det intime rum, der opstår, når de to kammerater mødes for at drikke bajere, spille guitar og skrive sange om kampen mellem lys og mørke, druk og tømmermænd, ulykker og kærlighed og om at komme igennem dagen uden at ødelægge for meget.

Morgan Helltown & The Lost Cause

The Last Romantic Fool

The Last Romantic Fool er en ny Folk-Indie-Americana-artist. Herigennem udtrykker sangskriver Michael Møller Brodthagen sine sange sange om emner som længselsfuld kærlighed, desperation og mindreværdsfølelser. 

The Last Romantic Fools univers rummer de store følelser, men altid med fodfæste i relaterbare hverdagsscenarier. Inspirationen kommer fra et liv og en hverdag som ikke er meget anderledes end de fleste andres. 

Med dette spænd mellem det komplekse følelsesliv, og den til tider simple hverdagsfølelse, skaber The Last Romantic Fool en nærværende oplevelse hos lytteren, som sidder i kroppen længe efter koncerten. 

Facebook: https://www.facebook.com/thelastromanticfool/ 

Instagram: https://www.instagram.com/thelastromanticfool/ 

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=hYkoTqpAOYA 

TLRF pressefoto 11.jpg
The Last Romantic Fool
Entré 250

Huset På Næsset

51368311

View Arrangør Website

Huset På Næsset

Udbyvej 52
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps
+4531385211