Fællesspisning og foredrag i Huset på Næsset

Seks tirsdag aftener i foråret, Kan du komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Det er forskere som forelæser, niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.

Inden foredragene arrangerer Huset på Næsset fællesspisning.

Foredragsserien Offentlige foredrag i Naturvidenskab livestreames fra Søauditorierne i Universitetsparken, Aarhus Universitet til biografer, biblioteker, folkeuniversiteter, kulturhuse, foreninger, forsamlingshuse, gymnasier, skoler, spisesteder mv. i en lang række byer i Danmark og udlandet.

Et foredrag varer typisk to timer inkl. en pause midtvejs på 20 minutter samt en session til slut hvor forelæseren svarer på udvalgte spørgsmål indsendt af publikum under foredraget via SMS og Twitter. Nogle forelæsere svarer tilmed efterfølgende skriftligt på de spørgsmål som der ikke var tid til at besvare under foredraget.

Der er fri entré til foredragene. Hvis du vil være sikker på en plads, anbefaler vi at du reserverer inden. Det koster heller ikke noget at reservere. Når du har reserveret har du mulighed for at tilkøbe pladser til fællesspisning inden foredraget

Læs mere om foredragene direkte på Århus Universitets side

Du kan reservere billetter og tilkøbe fællesspisning fra vores pladsreservation her