Lørdag d. 7. oktober 2018 Kl. 11-15 – Fernisering af værker af Cebina Søgaard og Tina Søe

Cebina Søgaard bor og arbejder i det naturskønne Odsherred, hvor lys, hav og himmel er helt specielt. Dette skal opleves, ikke beskrives, hvilket også gælder hendes værker.

Via arbejdet som kunstterapeut har hun også en terapeutisk tilgang til udtryk af sanser, følelser osv. via kreative midler, som f.eks. maling.

Hun inspireres af mødet med naturen, derefter sammensmeltningen til at blive en del af den.

Det har gjort sig gældende i hendes malerier i den senere tid. En bevægelse fra det naturalistiske over til det mere sanselige, intuitive indtryk, som udtrykkes mere abstrakt i sin form.

Hun har altid været inspireret af mødet med omverden, men især med naturen og mødet i mellem mennesker. Nu er hendes udtryk blevet mere en sanselig oplevelse

Hun startede med at tegne som ung og gik på Den klassiske tegneskole tilbage i 80érne. Lidt senere blev blyanten skiftet ud med en pensel. Malerier af naturen i naturalistiske stil kom til verden. Igennem årene har hun afprøvet forskellige ting og metoder og kommet tilbage til malerier af naturen især.

www.cebina.dk eller på Facebook: Cebina Art.

Tina Søe har boet hele sit liv i Odsherred.  Hun er autodidakt, og gennem sin kreativitet kommer hun vidt omkring, med mangeartede udtryk. Udover malerier kreerer hun også æsker, bakker, kort, gæstebøger, decopage og tøj.

Tinas liv har været lærerigt og det har budt på lidt af hvert. Drømmetydning er blevet udtrykt kreativt i nogle af hendes malerier.  Ud over hendes drømmemalerier, har hun også lavet malerier af hendes møde med livet.

 Mail: Tsoe67@Hotmail.com