Fredag d. 13. april 2018 – Koncert med americana-bandet Karavan

kl. 21.00 – Entré 120 kr. – Køb billet

Fredag d. 13. april spiller bandet Karavan fra Sverige koncert i Huset på Næsset.

Karavan har de seneste år turneret sammen med countrystjernen Cam Ochs fra Nashville og swamp rock guitarristen Hunter Perrin fra Texas, og trives i det hele taget godt i den genre der benævnes “americana”

Med inspiration derfra udgav de deres første album under eget navn i 2015, og har siden da uafbrudt skrevet ny musik, som de har turneret med, og som de arbejder hen imod også få udgivet

Huset på Næsset har sat sig fast i bandmedlemmernes erindring, efter at de ad fire omgange i løbet af de seneste år har spillet for fulde sale med et lyttende og entusiastisk publikum. De ser derfor frem til at komme tilbage til Næsset og give endnu en omgang af deres egne numre.

Med en solid fusion af country, blues og rock afleveret med stor musikalitet og professionalisme, er der lagt i ovnen til et brag af en musikaften. Hør selv her: https://www.youtube.com/watch?v=PwixHFzXy0o

Dørene åbner kl. 19.00