Fredag d. 11. november – Koncert med James Rasmussen Trio

Kl. 19.00 – Køb billet

Fredag d. 11. novermber underholder James Rasmussen Trio i Huset på Næsset, med Four Jacks- og John Mogensen sange.

James Rasmussen var en del af Vokal gruppen ” Four Jacks ” hvor også John Mogensen, Bent Werther, og Poul Rudiander deltog. Han afløste Otto Brandenburg i 1958, og sang sammen med de 3 andre herrer i 5 år. I 1963 opløstes gruppen.

I dag består trioen udover James selv, også af Søren Engel, bas og kor. Søren er kendt fra mange sammenhænge bl. a. Delta Cross Blues Band, og det populære John Mogensen show, ” Så længe jeg lever “. Klaus Menzer, trommer og kor, Klaus har spillet med Gud og hver mand og medvirket på opimod 1000 udgivelser. Klaus er en legende på musikscenen og modtog i 2009 Ken Gudman prisen

Repertoiret er populærmusik som er brændt ind i mange menneskers bevidsthed – og ligemeget hvor i landet de kommer, giver musikken genklang. https://www.facebook.com/events/1847085305535711/