Lørdag d. 24. oktober – Koncert med De hårde døre

Kl. 21.00 – Entré 80 kr. – Køb billet

Vort modersmål er stadig spillevende og relevant i musikken. Det oplever man tydeligt når et band som De Hårde Døre melder sig på grønsværen med deres varmblodige og lethjertede tilhvæsning af gammeldags, 60’er-pigtråd til en mere moderne, punket kant – altsammen selvfølgelig på klingende dansk.

De Hårde Døre er et sært navn til et band – og også et, der er så mærkeligt, at det kræver en forklaring: Bandet rumsterede længe i den danske undergrund under navnet The Hors d’Oeuvres. Da denne tidligere inkarnation efter tre album raslede fra hinanden, skulle der mere til end blot en udskftning på trommeslagertaburetten. Den hårde, tunge ørkenrock måtte vige for en mere legende og skramlet tilgang til sangskrivningen, engelsk blev byttet til dansk og det svære alias blev smidt på porten til fordel for et kærligt “undersat” kælenavn.

De Hårde Døre har sideløbende med udgivelsen af debuten Piller Til Folket skrevet en nævefuld nye sange i en noget anden genre, nærmere betegnet Bluegrass. Den røde tråd er dog nem at finde i den danske, spidse lyrik som ligesom debuten også byder på stikpiller og stof til eftertanke.
Disse nye sange vil være at finde i et akustisk første sæt denne aften. Herefter tilsluttes strømmen og piller deles ud til folket.