Koncert med Camaron Ochs fredag d. 22. august 2014

Kl. 21:00 – Entré 120 kr. – Køb billet

Camarons skandinaviske efterårstur spilles i gang med et genbesøg i Huset på Næsset sammen med danske Anders Mouridsen og Svenske Karavan.

Siden hun sidst gav koncert  i Huset er det gået godt med hendes karriere i USA. Hun har bl.a. spillet opvarmning for store navne som f.eks Sheryl Crow, og hendes sange kravler langsomt op ad country-hitlisterne i USA.

Camaron voksede op på en Ranch i det sydlige Californien, og bor nu i Nashville, hvor hun arbejder som professionel sangskriver. I USA spiller og skriver hun med den Los Angeles-baserede Roskilde-guitarist Anders Mouridsen, der endnu  engang har været heldig med at få hende med til Danmark.Camaron har en af de stemmer, som med umenneskelig præcision og lethed, rammer lige ind i hjertet, hvor den altid synes velkommen.

Hvordan man skal definere Camaron’s musik, kan man nok diskutere længe, men den bedste beskrivelse er nok mere simpel end tonsvis af tillægsords-betyngede genre-betegnelser: gode og gennemtænkte sange med unikke melodier og interessante tekster.Disse sange bliver så leveret af hendes smukke country-stemme og musikken er inspireret af alt fra pop-musik til Country, Blues og Bluegrass, mens teksterne omhandler alt fra storby-liv og kærlighed til druk og dans. Så fremfor de klassiske square-dance og steelguitar associationer mange får når de hører ordet “Country”, vil dette blive en helt anderledes og langt mere varieret oplevelse.

Video: http://vimeo.com/75266087facebook:

Se evt.  turplan på https://www.facebook.com/camaronochs?fref=ts

Camaron
Sidst Camaron spillede i Huset var der hygge i caféen bagefter med en lille ekstrakoncert