Kunne du tænke dig at blive frivillig Roskilde Festival 2017?

Du får fri adgang til camping og musik på Roskilde Festival med dit medarbejderarmbånd. Udfyld blot nedenstående ansøgning De der ansøger først, har størst chance for at komme på vores hold.

https://goo.gl/forms/bTylAySPLTnn3QRK2

Du kommer til at arbejde i en af Huset på Næssets opladningsboder på Roskilde Festival 2017 sammen med et godt hold fra Huset på Næsset og Spirefestival. Vi har mange års erfaring med at arbejde på Roskilde Festival, og vi sørger for at vores frivillige medarbejdere har gode forhold.

Blandt andet har vi et hyggeligt medarbejdertelt, hvor der vil være gratis drikkevarer og mulighed for at lave sandwich og lign. under vagterne. Alle der hjælper os på Roskilde får også mulighed for at komme gratis på Spirefestival 2017. Spirefestival er en non-profit festival for musik og kunst på Tuse Næs ved Holbæk. Se https://www.facebook.com/spirefestival

Vi har i år ansvaret for at bemande mobilopladningsboder på Roskilde Festival. Boderne skal bemandes fra lørdag d. 24. juni kl. 16 til søndag d. 2. juli kl 16.

Dit arbejde består i 4 x 8 timers vagter hvor der er mindst 4 personer på vagt ad gangen. Det er muligt at tilmelde sig i hold, og vi vil så vidt at det er muligt, sørge for at I kan få vagter sammen hvis i tilmelder jer samme hold.

Du skal være fyldt 18 år senest d. 24. juni for at arbejde i boderne.

Få mere information om Roskilde-arbejdet ved at tilmelde dig vores facebook-gruppe “Spiren og Huset skal til Roskilde”: https://www.facebook.com/groups/SpirenOgHuset/

Huset på Næsset er et foreningsdrevet kulturhus der ligger på Tuse Næs ved Holbæk. Se https://www.facebook.com/husetpaanaesset/

Vi er en gruppe mennesker der brænder for kultur, og ser det frivillige arbejde som en god mulighed for at tjene midler til vores egne aktiviteter, samtidig med at vi støtter op om Roskilde Festival.