Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert med Burman og Boding

lør 15. maj 2021 kl. 16:00

Thor Boding fra Syreregn og Nicklas Burman fra hedengangne Riffelsyndikatet teamer op og laver akustisk duo.  De har begge soloprojekter, hvor sangen og teksten er i centrum, og det er det materiale, de mødes om at spille i duoen. Og der er også plads til en lille ny og lidt fra fortiden.

Nicklas er født i 1970, og Thor ankommer til planeten i 1986. Og så kan man jo spørge, hvad i alverden der kan bringe to sangskrivere fra henholdsvis starten af det ene og slutningen af det andet årti sammen? Kærlighed til musikken. Og ud over musikken generelt så helt sikkert syrerock af ældre dato og dansksprogede sange, politiske som poetiske, fra 70’erne. Et af Nicklas’ tidligste musikalske minder handler om at sidde under et bord som fem-seksårig, mens de voksne holder fest, og høre Herfra hvor vi står med Skousen og Ingemann og blive ramt af uhygge, magi og melankoli.

Thor husker, hvordan hans far spillede samtlige sange fra Kim Larsens solodebut Værs’go” på guitar, når Thor sad som 4årig og legede med gummiænder i badekarret.

De er med andre ord begge faldet i gryden som børn.

Nu skriver de selv videre på traditionen og har gjort det i forskellige projekter gennem mange år. Man kan roligt glæde sig til et spændende musikalsk møde, når de to tager guitarerne frem og går i gang.

TJEK UD
https://www.facebook.com/nicklasburman2/

https://www.facebook.com/Tbmusik/
120kr. Entré