Frdag d. 31. maj 2019 – Dobbeltkoncert med Marie Nilsson og Anders Mouridsen

Kl. 20.00 – Entré 150 kr. – Køb billet

Glæd dig til denne dobbeltkoncert fyldt med stærke kompositioner indenfor genrerne viser, pop, folk og americana.

Sanger og sangskriver Marie Nilsson voksede op i det østlige Blekinge, men har boet i Malmø i tolv år. Hendes første soloalbum “Mellem Ekeryd og Paris” blev udgivet for nogle år siden, og til sommer udgives næste album “Through my window”. Et af numrene, “One Step Forward” kom ud på single i sidste år.

Musikken är melodiøs med inflydelse fra viser, pop, folk og americana.

Backing bandet beståer af Alfred Andersson på bas, Nicklas Raab på guitar og Jonnie Holmberg på trommer. Inderlige tekster, smukke harmonier og spilleglæde kan forventes.

*********

Anders Mouridsen (fra Sæby ved Skibby) bor til dagligt i Los Angeles hvor han arbejder som guitarist og sangskriver med navne som John Fogerty,Pink, Taylor Swift, Meghan Trainor, Smokey Robinson og Tim Armstrong på C.V.’et .

Igennem de seneste år har han skrevet, indspillet og turneret med den Grammy-nominerede countrysangerinde Cam, som også har
spillet koncert i ‘Huset På Næsset’ før hendes karriere foralvor tog fat i USA.

Når Anders optræder solo er det med fokus på sangskrivningen, og selvom hans sange rent stil-mæssigt ikke er “country” er country-musikkens traditioner om om historiefortælling, både i og omkring sangene i tydeligt fokus.

Anders’ eftertænksomme tekster omhandler alt fra livets små og store op- og nedture til politisk satire og bliver leveret af en rå og upoleret vokal over omhyggeligt udført og følelsesladet guitarspil.

Dørene åbner kl. 19.