Fredag d. 17. februar – Ukorrekt aften med Red Warszawa og Conchita Pølse

Dørene åbner kl. 19.00 – Entré 120 kr. – Køb billet

Red Warszawa, Conchita Pølse, og Huset på Næsset afholder Ukorrekt Aften.

RED WARSZAWA

Red Warszawa er på vinter/forårstur igen, og igen lægger de vejen forbi Tuse Næs og Huset på Næsset. Det glæder vi os til, for om nogen, er netop de, mestre i at levere uforglemmelige livekoncerter.

Bandet blev for alvor kendt i Danmark i 1996, da de indspillede tre jingles “Børn er dumme og grimme”, “Syd for Sydafrika” og “Hurra skolen Brænder” for DR’s Børneradio. Siden da har de både fejret sølvbryllup, udgivet et væld af plader, og cementeret deres renommé som et af Danmarks mest underholdende live-bands, på populære festivaler som Roskilde Festival, Spirefestival, Skanderborg Festival, og mange andre.

Til sommer er de f.eks. blevet udvalgt som afslutningsband på Copenhell, hvor de også spillede i 2016 og 2015, og helt aktuelt har de netop udgivet en ny live-plade, som man kan være heldig at købe på aftenen.

Deres musikstil kan bedst beskrives som en blanding af punk og heavy tilsat vanvittige tekster på dansk, let krydret med indslag fra den tyske schlager-tradition.

Dette kombineret med et grotesk sceneshow med udklædninger, og et meget engageret publikum, sikrer en stærkt underholdende totaloplevelse.

CONCHITA PØLSE

Det viser sig at Conchita Pølse også er på turne. Tilfældet vil, at hun er på Sjælland i dagene omkring d. 17, og hun har til vores store glæde accepteret at give et intimt opvarmningssæt inden Red Warszawa går på. Her vil hun underholde med et par nye og aktuelle numre, samt hendes allerede kendte og elskede klassikere som f.eks. sangen “Woke up one night with Lars Løkke”

Conchita har tidligere optrådt rundt omkring i Danmark. Bl.a på Roskilde Festival camping – mini Orange Scene, samt naturligvis Spirefestivals intimscene “Kastanjekatedralen”.