Lørdag d. 15. november – Øl-stand-up & ølsmagning med Mik Schack

Spisning Kl. 19:00 – foredrag kl. 20:00 – Entré 140 kr. – Køb billet

Kom og smag 8 forskellige fantastiske og spændende øl, og hør Mik Schack livligt fortælle forrygende og sandfærdige øl-historier!

I stedet for den udsatte koncert, er det os en fornøjelse at byde på stand-up ølsmagning med Mik Schack.

Danmark har i det seneste årti været ude for en sand revolution. En ølrevolution
Fra at være nede på kun en håndfuld store og mellemstore bryggerier, som alle bryggede pilsner, pilsner og atter pilsner, er vi i dag oppe på pænt over hundrede bryggerier, som brygger hele smagspaletten fuld. Vi har for første gang fået en ølkultur. Ikke bare en bællekultur. Smag for forskelligheden i øl er noget nyt her i landet og er helt klart kommet med ølboomet herhjemme.

Mik Schack tager med snakketøjet afsæt i otte fantastiske øl i smageglassene og kommer på finurlig vis rundt om vores ølkultur – og anden kultur- idet kultur uanset navn oprinder af, hvad vi propper i kæften.

Det bliver et brag af en stemningsfuld aften, når altmuligmanden Mik Schack, der både kan kalde sig journalist, jazzmusiker, tegner, foredragsholder, tintinolog, radiomand og tv-vært, kommer og optræder på slap line i et underholdende foredrag.

Skynd dig at købe billet. Det er nu på lørdag, og vi udbyder ikke så mange.

Mik Schack

Mik Schack, hvis rigtige navn er Michael Hans Greve Schack, har i mange år været ansat ved Danmarks Radio. Kendt blev han især, da hans radioprogram ’Hjemmeservice’ blev til et tv-program på DR2 med makkeren Torben Steno. I Mik Schacks eget køkken kom gæster på besøg til en snak om madlavning og meget andet. Mik Schack er ikke som folk er flest. Han er ikke bange for at provokere og sige sin mening, uanset om han står i et køkken eller spiller på vaskebræt med Blues Jamboree, trioen med Billy Cross og Flemming Ostermann eller i bandet Peruna Jazzmen. Den skarpe tunge brugte han også dengang, han optrådte med gruppen Jan Monrad, Mik og Tømrerclaus, hvorfra komikerduoen Monrad & Rislund senere udsprang. Det bliver derfor på alle måder en underholdende aften og lidt af en (smags)oplevelse, når Mik Schack byder på masser af snak og ølsmagning.